Välkommen till oss!

Cirka 5 mil norr om Göteborg, mitt på Sandbergs Plats på Stenungstorg, där hittar du oss...Denim & Brands! Vi är en kläd- och lifestylebutik för män med märken så som Replay, Nudie, Lee, Diesel, Eton, Boss och många fler!

 

Idén till Denim & Brands kom ur en dröm om att starta en butik riktad till män! Tanken är att du skall hitta din egen stil och kunna bygga upp din garderob utifrån alla tillfällen, från arbete till fest, samt för en bekväm vardag. Det ska vara bekvämt och smidigt att handla kläder, därför hittar du allt du kan tänkas behöva hos oss, vi klär dig från topp till tå. 

Vi kan jeans och hjälper dig gärna att hitta den perfekta modellen för just dig. Vi erbjuder allt från skinny till regular, 28 tum till 40 tum och längder från 30 till 36. Brukar du ha problem med längden på dina byxor? Oroa dig inte! Självklart lägger vi upp dina jeans kostnadsfritt när du köper dem hos oss.  

 

Vi som arbetar i butiken har alla olika kompentens och gör allt vi kan för att du skall känna dig nöjd. Tillsammans har vi över 30 års erfarenhet i branschen! 

- Ta en kaffepaus medan du provar kläder -

Öppettider

mån-fre 10-19
lör 10-16
sön 11-16